cecilie@comitia.no

+47 450 54 648


Én av fire i Norge med mastergrad i Coaching

Cecilie Steenland

Hun sier om seg selv; "Jeg bruker anerkjente og faglig godt fundamenterte metoder og verktøy på en praktisk, krevende og resultatorientert måte. Det er alltid kundens behov og ønsker som er i fokus og jeg velger derfor å jobbe med konkrete og spesifikke prosesser som samsvarer med kundens og virksomhets behov. Alt er selvfølgelig i henhold til etablerte og strenge etiske krav og standarder".

Erfaring

Hun har en allsidig erfaring fra yrkeslivet i både privat og offentlig sektor. De siste 16 årene har hun jobbet som leder og prosjektleder innenfor finanssektoren i privat næringsliv.

Bakgrunn

Cecilie er én av 4 coacher i Norge med en Mastergrad i Coaching. Sommeren 2016 godkjente University of Derby i England hennes Master of Arts in Applied Coaching, med tittelen “Coaching in Leadership Development: How do Norwegian business leaders who have knowledge and/or experience of coaching differ in how they provide leadership compare to leaders who have not experienced coaching?”

I tillegg er hun sertifisert ACC (Associate Certified Coach) hos ICF (International Coach Federation), samt sertifisert til å benytte utviklingsverktøy som iWAM og Extended Disc. Hun er også sertifisert Master Practitioner of NLP og ICF ACTP Coach.

Hun er President Elect i ICF Norge.

Cecilie er gründer av og partner i comitia as.